26 мар 2019

Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини?

11:49
8 КОММЕНТАРИЕВ
DEAD SPY
Рассказывают красиво но... Но в тюрьму почему то очередь не увиличивается , так как закроют уголовное дело когда чиновники поделятся наворованым
Сергей B
Сергей B
Глав обл автордоров на скамью подсудимых, именно они отмывают деньги на дорогах
Степан Катеринчук
Степан Катеринчук
ysix cux kozliv kotri kralu i kradyti koshtu z dorig shob posadulu, mozhe todi pokrashetisia stan dorig na prukarpatti.
Mikhaylo Skorpion
Mikhaylo Skorpion
Зарас,після акціі-"ПРОТІВ ПОГАНИХ ДОРІГ",яка відбулась у Кутах, Косівського р-ну,почались ремонтні дороги і щоб ви побачили,який асфальт вони дають,то є шутер замазаний смолою,а в документах напевно значиться повноцінний-якісний асфальт,на рівному місці відмивання грошей.
Nataliya struk ( лопачук )
Nataliya struk ( лопачук )
УЖАС ДОРОГИ
Уляна Литвин Урсуляк
Уляна Литвин Урсуляк
Хто знає точно скільки разів з 2008року міняли у Франківську плитку біля адміністрацій, я 3 нарахувала. Одного кольору знімають іншого кладуть а на дороги грошей нема
Олександр Соя
Олександр Соя
та які дороги, про що ви кажете - кому вони потрібні. не їздять по ним наші управлінці. А якщо і їдуть то на таких джипах що не відчутно яка там дорога. І ми йдем в Европу.....мххаааааа.....та яка Европа......на в стойло треба або під батіг москаля, а не в Европу. Та бюргер як цей кошмар побачить то більше не захоче з нами говорити. Мене інше цікавить - скільки ще ми будем терпіти цей беспредел....у Франціі одразу ж палять все що бачать і бють вітрини магазинів, а ми мичим.....БО МИ Є БИДЛО!!!!
ілона Батючок
ілона Батючок
Яка різниця на джипові,чи на збереженому пришанованому Запорожці і т. д.Факт і реальність одна: -задоволення немае,злість,обурення,регулярні поломки транспорту на ремонт яких коштів не вистарчае,а на закуплю нового тим більше.Вимога дорожньо-транспортноі інспекціі втрачае сенс,авторитет.Яке небудь латання на скору руку,щоб трішки очі замилити-резон де? Дорогих,сучасних автівок шкода напевне більше,іх не порівняти з задрипаною ЛАДОЮ,старими Жигулями,та й ремонт дорожчий.Питаеться,де логіка тих мужиків,які сидять у руля?

Раскадровка

Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини?
Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини? Видео: Як витрачаються гроші на ремонт доріг Івано-Франківщини?